Indkøbsvogn

Indkøbsvognen er tom

×

Default welcome msg!

Aktuelt

Den opdaterede Q-interactive Assess-app er nu tilgængelig til at downloade i Appstore!

Vær opmærksom på at opdatere appen på begge dine iPads, både testleder og testperson, også selvom du eventuelt kun har iOS 11 på den ene. Kontrollér desuden gerne, at Bluetooth er slået til på begge iPads når du øn...

Læs mere

Publiceret i Aktuelt


Vi kan nu informere om, at vi har en tidsplan for en løsning til kompatibilitetsproblemet med iOS 11 vedrørende Q-interactive.

En opdateret app vil være tilgængelig fra d. 11. oktober 2017. Denne opdatering sikrer kompatibilitet med iOS 11 - enheder.

Publiceret i Aktuelt


Opgrader ikke din iPad til iOS 11

Apple udgav sit nyeste operativsystem, iOS 11, tirsdag den 19. september. 

Vores test af beta-versionen af iOS 11 har identificeret et problem med Bluetooth®-kompatibiliteten som forhindrer testleder - og testperson iPads i at opnå forbindelse til hinanden.

Vi arbejder...

Læs mere

Publiceret i Aktuelt


Prof. Winnie Dunns model over sensorisk bearbejdning ligger til grund for testredskabet Sensory Profile 2. Winnie Dunn er internationalt anerkendt for sin forskning indenfor ergoterapi og sensorisk bearbejdning.

For vores skandinaviske kunder kommer Winnie Dunn til at holde et omkostningsfrit webinar...

Læs mere

Publiceret i Aktuelt


Deltag i udviklingen af nye spørgeskemaer. Pearson Assessment er i gang med at udvikle nye spørgeskemaer (Behavior Assessment System for Children - Third Edition; Reynolds & Kamphus, 2015) som skal give en opfattelse af hvordan børn og unge i skolealderen (6-18 år) tænker, føler og opfører sig.

Vi sø...

Læs mere

Publiceret i Aktuelt


WISC-V og Q-interactive workshop

Vil du administrere WISC-V digitalt? Q-interactive er en iPad - og web-baseret testplatform som samler manualer, protokoller, stimulusbøger, scoringsprogram m.m. på et og samme sted. I løbet af efteråret får du mulighed for at se nærmere på - og lære om Q-interactive.

Vi vil være at finde på forskell...

Læs mere

Publiceret i Aktuelt


Pearson opdatereer reklamations- og returbetingelser gældende fra 1. august 2017.

  • Returneringer skal foretages inden for 14 dage fra leveringsdagen. 

  • Hvis vi har fremsendt en forkert vare, sørger vi for, at varerne afhentes og vi står for returomkostningerne. Hvis der er foretaget en forkert bestillin...
Læs mere

Publiceret i Aktuelt


Q-interactive og Q-global er to forskellige digitale tilbud. På disse to internetbaserede platforme kan brugere både administrere og score samt sammenfatte resultater fra psykologiske test. Der er både forskelle og ligheder mellem Q-interactive og Q-globals funktionaliteter og anvendelsesområder.

Læs...

Læs mere

Publiceret i Aktuelt


Nu er der Assess udgave 2.10. Opdateringen indeholder en funktionel ændring, hvilket betyder, at Bluetooth-navn ikke længere vil være påkrævet, vil applikationerne automatisk kommunikerer, så længe Bluetooth er aktiveret både iPad-enheder.

BEMÆRK: Begge enheder apps skal opdateres for at kunne kommun...

Læs mere

Publiceret i Aktuelt


Fra og med januar 2017 skal du, når du bestiller via vores e-handel, angive CVR-nummer. Se eksempel. 

CVR eksempel

Publiceret i Aktuelt