Indkøbsvogn

Indkøbsvognen er tom

×

Default welcome msg!

Dine personlige data

Når du bestiller via vores e-handel oplyser du dine personoplysninger, såsom navn, adresse, e-mail og kompetence. Samtidigt godkender du, at vi lagrer og anvender dine personoplysninger, for at vi kan opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde.
Vi dokumenterer også den kommunikation, som vi har haft med dig via telefon eller e-mail, for at kunne give dig den bedste service, og for at kunne følge op på dit køb eller anden henvendelse.

Ifølge Persondataloven, har du ret til at modtage de oplysninger, vi har registreret om dig. Hvis oplysningerne er inkorrekte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du anmode om at de bliver rettet eller fjernet. Hvis det er tilfældet skal du kontakte vores kundeservice. Vi videregiver aldrig dine personlige oplysninger til en tredjepart.

Som registreret kunde modtager du også vores nyhedsbrev, hvor vi sender information og produkttilbud til dig via e-mail (nogle tilbud får du afhængig af dine tidligere køb). Hvis du ikke længere ønsker, at modtage nyhedsbrevet kan du enkelt afmelde dette via et link i det aktuelle nyhedsbrev, eller kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp