Psykolog/Produktspecialist - psykologiske tests til Pearson Assessment

Pearson Assessment er markedsførende i Skandinavien inden for psykologiske tests, samt hukommelsestræning som anvendes i sundhedspleje, på skoler og i arbejdslivet. Vores kunder er blandt andet psykologer, logopæder, specialpædagoger, lærere og andre professionelle erhvervsgrupper. Pearson Assessment er en del af Pearson Inc., en af verdens ledende uddannelses koncerner. Selskabet har haft til huse i Stockholm siden 2006, og har i dag 20 medarbejder, og er placeret i nye lokaler på Alviks Strand. Læs mere på www.pearsonassessment.dk

Dine opgaver
Vi søger en produktspecialist/sælger, hvis pligt vil være at støtte og assistere vores allerede eksisterende kunder, samt potentielle nye kunder, i Skandinavien vedrørende brug og fortolkning af produkter fra Pearson CTA.

Dine pligter og ansvarsområder indebærer:
• Rådgivning og support til vores kunder indenfor anvendelse af Pearson produkter.

• Håndtere spørgsmål omhandlende salg af Pearson produkter.

• Gennemføre produkt præsentationer til kunder gennem webinars, on-site hos klienter eller på messer, seminarer og konferencer.

• Overskue markedstendenser, samt modtage feedback fra kunderne om måder Pearson kan forbedre produkter, og optimere brugeroplevelse.

• Understøtte marketingafdelingen med at oprette og udgive nyt indhold til vores nyhedsbreve, blogs og sociale medier. Assistere med gennemgang af digitale platforme og programmer, offentliggørelse af white papers og testmateriale, samt oversættelse af de forskellige produkter.

• Holde dig opdateret på alle Pearsons produkter og føre viden videre til vores kundeservice.

Du kommer til at arbejde i vores kontor i Stockholm, med salgschefen som din direkte overordnede.

Hvad vi søger hos dig
Vi søger en medarbejder, som er udadvendt og engageret i psykologi, som drives af at opbygge relationer og skabe tillid. Vi ser gerne, at du er interesseret i digitale produkter, digital læring og udvikling. For at kunne klare rollen, kræves det at du er uafhængig, du er bekvem med at uddanne og give støtte, du er uprætentiøs, samt selvstændig. At du er interesseret i klinisk opsøgende arbejde i forskellige anvendelsesområder, og den rolle som test og metode kan spille i psykologisk diagnostik, både for voksne såvel som børn. At du er struktureret, let motiveret og kommunikere med kollegaer, samt kunder. At du har gode kundskaber i dansk, svensk og engelsk, både talt og skrevet. At du har et godt kendskab til Microsoft Office og et B-kørekort.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi kan tilbyde dig en spændende stilling, i et internationalt firma, med mulighed for at påvirke og bidrage til Pearsons fortsatte udvikling. Vores firma har et stærkt fokus på forskningsbaserede produkter af høj kvalitet, og er præget af god stemning og åben dialog.

Kontaktperson
Hvis du ønsker mere information, skal du være mere end velkommen til at kontakte salgschef på +46 706 55 03 56, eller e-mail parvin.yazdani@pearson.com. For at søge stillingen, skal du indsende dit CV, samt et personligt brev på engelsk. Interviews og udvælgelse er allerede igang, så send din ansøgning snarest muligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!