Indkøbsvogn

Indkøbsvognen er tom

×

Default welcome msg!

Aktuelt

Opgrader ikke din iPad til iOS 11

Apple udgiver sit seneste operativsystem, iOS 11, onsdag d. 13. september.

Vores test af beta-versionen af iOS 11 har identificeret et problem med Bluetooth®-kompatibiliteten som forhindrer testleder - og testperson iPads i at opnå forbindelse til hinanden.

Vi arbejder...

Læs mere

Publiceret i Aktuelt


Prof. Winnie Dunns model over sensorisk bearbejdning ligger til grund for testredskabet Sensory Profile 2. Winnie Dunn er internationalt anerkendt for sin forskning indenfor ergoterapi og sensorisk bearbejdning.

For vores skandinaviske kunder kommer Winnie Dunn til at holde et omkostningsfrit webinar...

Læs mere

Publiceret i Aktuelt


Deltag i udviklingen af nye spørgeskemaer. Pearson Assessment er i gang med at udvikle nye spørgeskemaer (Behavior Assessment System for Children - Third Edition; Reynolds & Kamphus, 2015) som skal give en opfattelse af hvordan børn og unge i skolealderen (6-18 år) tænker, føler og opfører sig.

Vi sø...

Læs mere

Publiceret i Aktuelt


WISC-V og Q-interactive workshop

Vil du administrere WISC-V digitalt? Q-interactive er en iPad - og web-baseret testplatform som samler manualer, protokoller, stimulusbøger, scoringsprogram m.m. på et og samme sted. I løbet af efteråret får du mulighed for at se nærmere på - og lære om Q-interactive.

Vi vil være at finde på forskell...

Læs mere

Publiceret i Aktuelt


Pearson opdatereer reklamations- og returbetingelser gældende fra 1. august 2017.

  • Returneringer skal foretages inden for 14 dage fra leveringsdagen. 

  • Hvis vi har fremsendt en forkert vare, sørger vi for, at varerne afhentes og vi står for returomkostningerne. Hvis der er foretaget en forkert bestillin...
Læs mere

Publiceret i Aktuelt


Q-interactive og Q-global er to forskellige digitale tilbud. På disse to internetbaserede platforme kan brugere både administrere og score samt sammenfatte resultater fra psykologiske test. Der er både forskelle og ligheder mellem Q-interactive og Q-globals funktionaliteter og anvendelsesområder.

Læs...

Læs mere

Publiceret i Aktuelt


Nu er der Assess udgave 2.10. Opdateringen indeholder en funktionel ændring, hvilket betyder, at Bluetooth-navn ikke længere vil være påkrævet, vil applikationerne automatisk kommunikerer, så længe Bluetooth er aktiveret både iPad-enheder.

BEMÆRK: Begge enheder apps skal opdateres for at kunne kommun...

Læs mere

Publiceret i Aktuelt


Fra og med januar 2017 skal du, når du bestiller via vores e-handel, angive CVR-nummer. Se eksempel. 

CVR eksempel

Publiceret i Aktuelt


Sensory Profile 2 indeholder information, der er vigtig for at forstå et barns sensoriske bearbejdningsmønster – hvilke sanseoplevelser vedkommende undgår, er særligt følsom over for eller ligefrem opsøger. Ud fra resultaterne er det muligt at planlægge en eventuel intervention. SP 2 er nu tilgængel...

Læs mere

Publiceret i Aktuelt


Nu udgives Delis Rating of Executive Functions, udviklet til vurdering af eksekutiv fungeren hos børn og unge i alderen 6–16 år. D-REF er primært udviklet til børn og unge, som formodes at have adfærdsmæssige og kognitive problemer, der ofte forbindes med ADHD, autisme, Aspergers syndrom, traumatisk...

Læs mere

Publiceret i Aktuelt